Produkter för hesekiel cereal (3)

Ekologisk Avskaldad Havre 5 Kg

Ekologisk Avskaldad Havre 5 Kg

Den ekologiska avskalade havren är en livsmedel som inte är särskilt känd eller använd i Italien, medan den i engelsktalande länder är en av huvudingredienserna i frukosten. Den ekologiska avskalade havren säljs i korn för att förbereda läckra veganska eller vegetariska recept. Havren används ofta rå i flingor för att göra frukosten med mjölk eller yoghurt mer smakrik, medan kornvarianten är utmärkt för att laga soppor eller grytor. Detta spannmål är också en koncentration av näringsämnen som är användbara för kroppens välbefinnande, såsom fibrer, B-vitaminer och olika mineraler (järn, kalcium, kalium, fosfor, magnesium, koppar). Den ekologiska avskalade havren måste sköljas under rinnande vatten för att ta bort eventuella föroreningar innan den tillagas, och den bör blötläggas i minst 12 timmar. Därefter kan den kokas eller användas som ingrediens i sallader och tillbehör, men särskilt för att förbereda kakor, bröd, pajer och sötsaker.
Karamelliserad Pistaschnöt Granola

Karamelliserad Pistaschnöt Granola

Pistagen är en nöt med en karakteristisk grön färg. Dess rikedom av vitaminer och mineraler gör den till en intressant livsmedel för de fördelar den kan ge den mänskliga kroppen. Även pistagenötternas krossade form behåller dessa fantastiska egenskaper. Den karamelliserade pistagen, precis som annan karamelliserad torkad frukt, är inte bara ett utsökt snacks, utan kan också vara en komponent i andra sötsaker som en tårta.
Ekologiska Linfrön 3 Kg

Ekologiska Linfrön 3 Kg

De mörka ekologiska linfröna är rika på näringsämnen och är inte utan anledning kända som hälsosamma frön. I köket kan linfrön användas på olika sätt. Eftersom de är helt smaklösa är de perfekta att tillsätta i andra rätter, som till exempel för att berika sallader eller som basingrediens i vegetariska hamburgare eller kroketter. De är också utmärkta att inkludera i söta eller salta degar, eller för att göra müslin eller den vita yoghurten mer spännande. Många vet inte att linfrön kan ersätta ägg; det räcker med att blanda en matsked malda linfrön med tre matskedar vatten. Den resulterande blandningen kan ersätta ett ägg i kakor eller tårtor. Linfrön kan användas i köket både hela och malda för att underlätta absorptionen av näringsämnen. Krossade eller malda blir de lättare att ta upp av vår kropp. De är också naturligt glutenfria.